Resorji > Kultura > Novosti

ŽIVLJENJE V ZAODRJU - ADAM

KŠOK v sklopu Kulturnih večerov organizira dogodek Življenje v zaodrju - Adam.

Vas zanima, od kje dobivajo glasbeniki inspiracijo za ustvarjanje, pisanje besedil in glasbe? Kako pišejo besedila? Kako se pripravljajo na snemanje pesmi in videospotov? Kako se pripravljajo na nastope?

O tem in še o veliko drugem se bomo pogovorili s člani zasedbe Adam. Z nami bosta Peter Dekleva (kitara) in Damir Lisica - Dado (vokal), katera nam bosta predstavila lastne izkušnje in dogodivščine iz sveta glasbe.

Poleg tega si boste lahko ogledali nekaj posnetkov iz vaj zasedbe in nekaj koncertnih posnetkov, za popestritev pa nam bosta Damir in Peter zaigrala nekaj avtorske glasbe v živo.

 

Predstavitev zasedbe

Adam je skupina štirih glasbenikov, katerih skupni cilj je rojstvo novega glasbenega telesa pod istim imenom. Skupino sestavljajo Peter Dekleva (kitara, vokal), Damir Lisica – Dado (vokal, klaviature), Anej Kočevar (bas) in Gregor Jakac (bobni). Do sedaj so si nabirali izkušnje tudi s sodelovanji s kopico priznanih imen na vseh področjih glasbene produkcije, kot so: Big foot mama, Dan D, Laibach, Gušti in Polona, Društvo mrtvih pesnikov, Tinkara Kovač, Katalena, Jadranka Juras, Tomaž Domicelj, Andraž Hribar, Srečna mladina, Anavrin, Tide, ...

Adam ustvarjajo avtorsko glasbo, pri kateri gre za inovativni pristop k ustaljenim pop-rock obrazcem po glasbeni strani in rahlo spogledovanje pop lirike s poetičnimi parolami v besedilih.

Info: http://www.groupadam.com/

Vljudno vabljeni!


ponedeljek - sreda: 10:00 - 14:00
četrtek - petek: 13:00 - 17:00
sobota: 15:00 - 19:00

NEDELJE in PRAZNIKI ZAPRTO

POLETNI URNIK (1.julij - 31.avgust)
torek in četrtek: 16.00 - 20.00

+ VEČ INFO
INFO TOČKA:
tel 05 66 34 220
gsm 040 566 152
email
info@ksok.si

facebook facebook.com/klubstudentovobcinekoper
youtube youtube.com/ksokvideo


+ VSI KONTAKTI

KOLEDAR dogodkov

E-mail:

FOTO utrinki

  • aktivist
banner