Resorji > Kultura > Novosti

2. VEČER SMEHA V CASI VENEZIANI - ČLANI KŠOK UGODNEJE

Casa Veneziana
ob 21.00 uri
9. 11. 2013: Jernej Celec in Admir Baltić

Stand up komedija se je krepko uveljavila v Sloveniji in jo tudi pogosteje srečujemo v gledališčih, dvoranah ali po televiziji. V veliki meri pa ostaja izven Obale in premalokrat nasmehne prebivalce primorskih krajev.

Z željo po širjenju dobre volje in risanju širokih nasmehov enkrat mesečno do zaključka leta 2013 potekajo komični oziroma stand up večeri pod naslovom VEČERI SMEHA v Casi Veneziani, ki je locirana na Ribiškem trgu v Kopru. Namen večerov je ponuditi nekoliko drugačno, malce bolj prisrčno in intimnejšo komično dogodivščino. Poleg tega pa širiti in podpirati stand up kulturo na slovenski obali.

V osnovi so večeri dobrodelno začinjeni in del zbranih sredstev od vstopnine bo namenjenih OŠ Gračišče in vrtcu OŠ Gračišče za nakup šolskih potrebščin.

Drugi večer v okviru projekta VEČERI SMEHA bo v soboto, 9. novembra 2013, s pričetkom ob 21.00 uri. Tokrat bosta nastopila Jernej Celec in Admir Baltić.

Admir Baltić je povsem novo ime na slovenski stand-up sceni. Njegov stand-up je v resnici kratka monokomedija, skozi katero razloži svoje videnje sveta in življenja v Sloveniji. Baltić ponudi svež, izviren pristop, kjer skozi naiven lik malega kriminalca izrazi ostro kritiko dvojnih meril v slovenski družbi, konstantno povzročajoč salve smeha.

Jernej Celec je standup komik iz Prekmurja, ki se s svojim sarkastičnim in pogosto črnim pogledom na svet loteva obzervacijskega humorja. Po izobrazbi je doktor medicine, deluje tudi kot pisec komedije za "Vid in Pero šov", kar tri leta pa je bil del radijske oddaje "Naval smeha" na Valu 202. Je izkušen komik z nastopi na vseh večjih slovenskih festivalih, trenutno pa lahko njegov humor spremljate tudi v oddaji "Planet Standup s Tinom Vodopivcem".


Vabimo vas, da obiščete Večere smeha v Casi Veneziani, če iščete sprostitev in, predvsem, če se želite krepko nasmejati.

Vstopnice lahko kupite na blagajni Wine bar Veneziana, vsak dan med 8.00 in 22.00 uro.

Cene:

  • člani KŠOK: 5€ (s potrjeno člansko izkaznico za študijsko leto 2013/14)
  • študenti UP: 5€ (ob predložitvi potrjene študentske izkaznice)
  • študentje, dijaki in upokojenci: 7€
  • ostali: 8€


Vabljeni k nakupu vstopnic, saj je število mest omejeno!

 

 

 

 

Admir Baltić                                                                                    Jernej Celec

ponedeljek - sreda: 10:00 - 14:00
četrtek - petek: 13:00 - 17:00
sobota: 15:00 - 19:00

NEDELJE in PRAZNIKI ZAPRTO

POLETNI URNIK (1.julij - 31.avgust)
torek in četrtek: 16.00 - 20.00

+ VEČ INFO
INFO TOČKA:
tel 05 66 34 220
gsm 040 566 152
email
info@ksok.si

facebook facebook.com/klubstudentovobcinekoper
youtube youtube.com/ksokvideo


+ VSI KONTAKTI

KOLEDAR dogodkov

E-mail:

FOTO utrinki

  • aktivist
banner