Resorji > Kultura > Novosti

DRUGI VEČER FESTIVALA JEFF - DUO BORUT MORI IN IGMAR JENNER ter NOTE NOIRE 4ET

www.jeff.si

Festival JEFF se nadaljuje!

KŠOK in Zavod JEFF smo pripravili 12. edicijo Festivala JEFF, ki se je dodobra zasidral v srca ljubiteljev glasbe in kakovostne ponudbe nasploh. Letošnja edicija ostaja programsko bogata, saj bomo obiskovalcem, poleg vrhunskega glasbenega izbora, ponudili veliko dodatnih vsebin.

Drugi večer Festivala JEFF bo v sredo, 9. julija 2014, v vrtovih Pokrajinskega muzeja Koper, ob 20.30 uri. Obiskovalce bodo tokrat navdušili Duo Borut Mori in Igmar Jenner ter Note Noire 4et.

Za dobrodošlico boste postreženi z domačim čajem in uživali v ogledu prodajne slikarske razstave Evgena Čopija Goriška ter kulinarični ponudbi Gostinstva Labirint, ki bo naredila pričakovanje na koncert in sproščeno druženje v prekrasnem festivalskem ambientu vrtov Pokrajinskega muzeja Koper še prijetnejše.

Duo Borut Mori in Igmar Jenner

Glasbenikoma je s svojim pristopom do glasbe uspelo združiti zvočne tradicije iz različnih koncev sveta ter jim dodati lasten, unikaten zvok. Tako glasba diha v posebnem sožitju različnih glasbenih zvrsti ter se spogleduje z jazz-om in etnom.

Zasedba:
Borut Mori - harmonika
Igmar Jenner - violina

 

Note Noire 4et

Gipsy jazz kvartet iz Firenc v svojem repertoarju združuje glasbo Sredozemlja in Srednje Evrope. Glasba je točka, ki preko zvočnih tradicij subtilno povezuje ta dva svetova; to tradicijo pa zvesto ohranjajo spretne roke ciganskih glasbenikov. Vendar glasba ni nikoli čisto ohranjanje in vedno najde novo pot, ravno tako kot voda ali ljudje, ko začutijo, da je čas spremembe.

Zasedba:
Ruben Chaviano - violina
Roberto Beneventi - harmonika
Tommaso Papini - kitara
Mirco Capecchi - kontrabas
 

Vstopnina

Za posamezni koncert:
člani KŠOK in KIŠD: 1 €,
študentje in dijaki: 3 €,
ostali: 6 €.

Možen je seveda nakup abonmaja za vseh šest večerov:
člani KŠOK in KIŠD: 4 €,
študentje in dijaki: 12€,
ostali: 24€.
 

Stream v živo

Za vse tiste, ki se Festivala JEFF ne bodo mogli udeležiti, smo tudi letos v sodelovanju s Kulturno izobraževalnim društvom PiNA pripravili avdio in video prenos Festivala JEFF v živo. Live stream si boste lahko ogledali na domači spletni strani festivala www.jeff.si.

ponedeljek - sreda: 10:00 - 14:00
četrtek - petek: 13:00 - 17:00
sobota: 15:00 - 19:00

NEDELJE in PRAZNIKI ZAPRTO

POLETNI URNIK (1.julij - 31.avgust)
torek in četrtek: 16.00 - 20.00

+ VEČ INFO
INFO TOČKA:
tel 05 66 34 220
gsm 040 566 152
email
info@ksok.si

facebook facebook.com/klubstudentovobcinekoper
youtube youtube.com/ksokvideo


+ VSI KONTAKTI

KOLEDAR dogodkov

E-mail:

FOTO utrinki

  • aktivist
banner