Resorji > Kultura > Novosti

ČETRTI VEČER FESTIVALA JEFF - BAS IN GLAS ter FREE JAM

www.jeff.si

Po krajši pavzi se vrača Festival JEFF!

KŠOK in Zavod JEFF smo pripravili 12. edicijo Festivala JEFF, ki se je dodobra zasidral v srca ljubiteljev glasbe in kakovostne ponudbe nasploh. Letošnja edicija ostaja programsko bogata, saj bomo obiskovalcem, poleg vrhunskega glasbenega izbora, ponudili veliko dodatnih vsebin.

Četrti večer Festivala JEFF bo v sredo, 6. avgusta 2014, v vrtovih Pokrajinskega muzeja Koper, ob 20.30 uri. Obiskovalce bodo tokrat navdušili Bas in Glas ter Free Jam.

Za dobrodošlico boste postreženi z domačim čajem in uživali v ogledu prodajne slikarske razstave Vaska Vidmarja ter kulinarični ponudbi Bistroja Garnata, ki bo naredila pričakovanje na koncert in sproščeno druženje v prekrasnem festivalskem ambientu vrtov Pokrajinskega muzeja Koper še prijetnejše.

Bas in Glas

Prestavitev prvenca Časovni (u)stroj

"Dvojec Bas in Glas predstavlja spoj liričnih besedil Nejca Sajovica in glasbe Jaše Hedžeta ter v ospredje svojega ustvarjanja postavlja iskrenost in spontanost. Nejc s pomočjo raperske in gledališke govorice osvetljuje probleme, ki nas tarejo dandanes, ter nas prebuja iz otopelosti, medtem ko Jaševa glasba pozornost in rutino s svojimi ponavljajočimi se parti le še poudarja. Poslušalec je tako podobno kot tudi v vsakdanjem življenju razpet med vdajo v od njega neodvisen potek dogodkov in aktivnostjo, ki bi ga pripeljale do sprememb. Nenavaden minimalistično obarvan spoj glasu in bas kitare se z minimalno pomočjo efektov druge vrste medsebojno nenehoma bori za odcepitev, a hkrati skuša vzpostaviti odnos soodvisnosti." (Nina Novak)

Zasedba:
Nejc Sajovic - glas
Jaša Hedžet  - bas

 

Free Jam

Funk zasedba iz Ferrare obstaja že od leta 1992, lansko leto so fantje zmagali na tekmovanju skupin na Pistoia Blues, enem izmed večjih festivalov v Evropi.
Zasedba:
Iarin Munari - bobni
Davide Candini - vokal
Roberto Catani - bas
Enrico Cipollini - kitara
Enrico Di Stefano - saksofon
 

Vstopnina

Za posamezni koncert:
člani KŠOK in KIŠD: 1 €,
študentje in dijaki: 3 €,
ostali: 6 €.
 

Stream v živo

Za vse tiste, ki se Festivala JEFF ne bodo mogli udeležiti, smo tudi letos v sodelovanju s Kulturno izobraževalnim društvom PiNA pripravili avdio in video prenos Festivala JEFF v živo. Live stream si boste lahko ogledali na domači spletni strani festivala www.jeff.si.

ponedeljek - sreda: 10:00 - 14:00
četrtek - petek: 13:00 - 17:00
sobota: 15:00 - 19:00

NEDELJE in PRAZNIKI ZAPRTO

POLETNI URNIK (1.julij - 31.avgust)
torek in četrtek: 16.00 - 20.00

+ VEČ INFO
INFO TOČKA:
tel 05 66 34 220
gsm 040 566 152
email
info@ksok.si

facebook facebook.com/klubstudentovobcinekoper
youtube youtube.com/ksokvideo


+ VSI KONTAKTI

KOLEDAR dogodkov

E-mail:

FOTO utrinki

  • aktivist
banner