Resorji > Kultura > Novosti

KULTURNI VEČER - Uspešni primorci

Klub študentov občine Koper organizira kulturni večer pod naslovom Uspešni primorci, kateri bo dne 21. Oktobra ob 19.oo uri v E-Kavarni Pina.

Predstavili vam bomo nekaj uspešnih imen, katera so s svojim delom in časom veliko prispevala okolju in mestnemu izgledu. Eni nas opominjajo na ohranitev kulturne dediščine, drugi nam dan obarvajo s prijetnimi zvoki, spet tretji pa s tem da vedno najdemo nekaj zase v centru mesta Koper.

Naši gosti večera bodo: Bor čeh, TOK TOK in Bar Cameral.

Vsi lepo vabljeni k poslušanju njihovih zgodb.

----------------------------------------------------------------------------------

TOK TOK

TOK TOK je zvok, ki nastane ko potrkamo po lesu. Po stari šegi naj bi nam to prineslo srečo in nas obvarovalo ped zlim. Trkanje pa naj bi tudi prebudilo dobre duhove, ki prebivajo v lesu in nam bodo priskočili na pomoč.

To si želimo tudi od našega pohištva: da bi bilo zanesljivo, naravno in vam prinašalo, zakaj pa ne, srečo. Izberete lahko kateri koli kos našega pohištva in izdelamo vam ga po merah, ki vam ustrezajo. Pri tem sodelujemo z lokalnimi obrtniki in uporabljamo slovenski les in druge materiale, ki so v našem okolju.

Začelo se je, ko sta se Andrej in Matej dobila v stari mizarski delavnici Andrejevega nonota in se odločila, da bosta izdelovala leseno pohištvo. Kmalu je vstopil še Martin in TOK TOK je zaživel.

Matej Rodela – novinar
Martin Šoštarič – industrijski oblikovalec
Andrej Koruza – mojster mozaikov

 

BOR ČEH

Zmagovalec naj poslovne ideje 2014. Ljubitelj koles in želja po ohranjanju kulturne dediščine v obliki navad.

Če ste iz Ljubljane in si želite nekaj domačih sestavin ga nemudoma pokličite in vam do dostavil sveža domača jajca in mleko z dodane veliko dobre volje. Vse to pa vam bo dostavil s svojim urejenim triciklom. Želja po ohranitvi starih navad in izumirajočih obrti.

 

BAR CAMERAL

Večina se vas bo spomnila kako je še pred nekaj deset leti nazaj, bila Čevljarska ulica polna ljudi. Sedaj so to pozabljeno in prazno ulico ponovno oživeli. Center glasbenega dogajanja, razstav, uličnih uprizoritev, odličnih gurmanskih prigrizkov, druženja ob dobri volji in spremstvu dobrega piva in seveda zmagovalec “ Najboljši bar 2014 “.

kultura@ksok.si

ponedeljek - sreda: 10:00 - 14:00
četrtek - petek: 13:00 - 17:00
sobota: 15:00 - 19:00

NEDELJE in PRAZNIKI ZAPRTO

POLETNI URNIK (1.julij - 31.avgust)
torek in četrtek: 16.00 - 20.00

+ VEČ INFO
INFO TOČKA:
tel 05 66 34 220
gsm 040 566 152
email
info@ksok.si

facebook facebook.com/klubstudentovobcinekoper
youtube youtube.com/ksokvideo


+ VSI KONTAKTI

KOLEDAR dogodkov

E-mail:

FOTO utrinki

  • aktivist
banner