Resorji > Kultura > Novosti

Komična drama LEZBA

Komična drama LEZBA

četrtek, 18. februar 2016 ob 19h

Center mladih Koper

 

Komična LEZBA drama govori o odnosih, o prijateljstvu, o družini, o najstništvu, o odraščanju, o ljubezni, o sovraštvu, o politiki, o zakonih, govori pa tudi o tistem, o čemur se ne govori.

»Žaljive niso besede, ampak ljudje,« pravi Martina, ki v predstavi podira vse tabuje, strese preteklost iz omare in se brezkompromisno razgali v svojih najglobljih iskanjih.

Stand up predstava LEZBA ni provokacija temveč osebna izpoved avtorice, ki je šla čez proces odkrivanja same sebe, čez sram in težave, ki jih to prinese. Spoznanja in izkušnje želi deliti z vsemi. Tudi zato, da bi bilo komu drugemu morda lažje. Vse pa seveda skozi skozi smeh in zabavo.

Martina Ipša se po več kot tisoč nastopih po odrih v Sloveniji in tujini, številnih pojavljanjih na televiziji, in po snemanju za Comedy Central, z avtorsko komedijo vrača na gledališke odre v svoji najboljši različici.

Avtorica  gledalce opozarja: »Stranski učinki ob gledanju predstave so tudi bolečine v trebušnih mišicah, suho grlo od smeha, sprejemanje različnosti in rahla zaljubljenost v avtorico, ki pa mine po petih minutah.« 

Ob premieri so na Planet TV dejali: »Kljub resnim temam, je nasmejala zbrane.«

 

CENA

2 EUR študentje

3 EUR ostali

 

Vstopnice za komično dramo Lezba so že v predprodaji. Zagotovite si jo na info točki ŠOUP na Gortanovem trgu 15, 6000 Koper.

 

Izvajalec: Zavod za kulturo Maribor - StandupSI.com

ponedeljek - sreda: 10:00 - 14:00
četrtek - petek: 13:00 - 17:00
sobota: 15:00 - 19:00

NEDELJE in PRAZNIKI ZAPRTO

POLETNI URNIK (1.julij - 31.avgust)
torek in četrtek: 16.00 - 20.00

+ VEČ INFO
INFO TOČKA:
tel 05 66 34 220
gsm 040 566 152
email
info@ksok.si

facebook facebook.com/klubstudentovobcinekoper
youtube youtube.com/ksokvideo


+ VSI KONTAKTI

KOLEDAR dogodkov

E-mail:

FOTO utrinki

  • aktivist
banner