Resorji > Mednarodno sodelovanje > Novosti

Pričela se je mednarodna mladinska izmenjava Include me!

Na KŠOK-u se je pričela mednarodna mladinska izmenjava  »Include me! - Creative approach to understand poverty and marginalization«.  Ta bo potekla do 24.septembra. Na izmenjavi gostimo 20 mladih iz Slovenije, Romunije, Turčije in Madžarske, ki bodo na kreativne načine obravnavali temo revščine in marginalizacije v njihovem okolju.

Osrednji cilji projekta so spodbuditi razpravo o revščini in socialni izključenosti. Hkrati želimo udeležence spodbujati pri strpnosti, solidarnosti, aktivnem državljanstvu in medsebojnem povezovanju.

Program izmenjave je zastavljen tako, da bodo udeleženci skozi delavnice in aktivnosti širili svoja obzorja in razmišljali o svojem razumevanju revščine in marginalizacije. Udeleženci bodo delali v mešanih skupinah, kar bo pripomoglo k spoznavanju drugih kultur, učenju komunikacije in sodelovanja.

Delavnice bodo vsebovale gledališke tehnike, katere bodo udeleženci kasneje uporabili za prikaz svojih refleksij na dano temo, saj bodo na koncu pripravili kratke predstave na temo revščine in marginalizacije. Končni izdelki bodo po koncu izmenjave objavljeni na naši spletni strani.

Vabljeni, da se nam pridružite v prostorih Središča Rotunda, na Destradijevem trgi 11, kjer potekajo delavnice.


Projekt podpirajo nacionalna agencija MOVIT, program Evropske komisije MLADI V AKCIJI, Študentska organizacija Slovenije in Luka Koper.

 

 

MOVIT - Zavod za razvoj mobilnosti mladih              
 

Izvedba tega projekta je financirana s strani Evropske komisije. Vsebina publikacije (komunikacije) je izključno odgovornost avtorja in v nobenem primeru ne predstavlja stališč Evropske komisije.

ponedeljek - sreda: 10:00 - 14:00
četrtek - petek: 13:00 - 17:00
sobota: 15:00 - 19:00

NEDELJE in PRAZNIKI ZAPRTO

POLETNI URNIK (1.julij - 31.avgust)
torek in četrtek: 16.00 - 20.00

+ VEČ INFO
INFO TOČKA:
tel 05 66 34 220
gsm 040 566 152
email
info@ksok.si

facebook facebook.com/klubstudentovobcinekoper
youtube youtube.com/ksokvideo


+ VSI KONTAKTI

KOLEDAR dogodkov

E-mail:

FOTO utrinki

  • aktivist
banner