Resorji > Mednarodno sodelovanje > Novosti

Batman v TURČIJI!

Batman v TURČIJI!

Verjeli ali ne, Batman je resničen! In tja teKŠOKov resor za mednarodno sodelovanje vas na:

Mednarodni mladinski projekt Let´s netWORK!
Batman, Turčija

Izkoristi to enkratno priložnost in obišči Batman(a) :) Za podrobnosti preberi spodaj.

Kot je že navada za take projekte, organizatorji krijejo stroške prehrane in namestitve, poleg tega pa organizatorji povrnejo 70% potnih stroškov.

Kaj še čakaš?! Piši na connect@ksok.siE-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebuješ Javascript in se čimprej, najkasneje pa do 30. junija, prijavi!

KAJ:
Mednarodni mladinski projekt bo obravnaval neformalno izobraževanje, medkulturno učenje in managment projektov. Udeleženci iz 14 držav bodo pridobili znanje o omenjenih tematikah in se seznanili s pomembnostjo le-tega ter hkrati na aktiven in inovativen način delali na idejah za medsebojno sodelovanje in za bodoče projekte v Batmanu.

KDO:
Ekipa Kluba študentov občine Koper, ki bo predstavljala Slovenijo in Koper, bo štela 2 osebi v starosti 18-28 let.
Poleg tega bodo na projektu sodelovali še mladi iz Albanije, Češke, Italije, Jordanije, Francije, Malte, Moldavije, Poljske, Romunije, Rusije, Švedske, Španije in Ukrajine.

KDAJ:
24. - 29. julij 2010

KJE:
Batman, mesto z okoli 313.000 prebivalci na jugovzhodu Turčije, je sedež istoimenske regije in leži ob reki Batman.
Do leta 1950 je bilo mesto majhno in nepomembno, nato pa se je razcvetela naftna industrija, kar je povzročilo naglo rast mesta in prebivalstva. Trenutno se sicer ubadajo z visoko stopnjo brezposelnosti, hkrati pa so bili prisiljeni začeti vlagati v obnovo mesta, da bi le-to postalo turistična destinacija.
Zanimivost: Leta 2008 je nekdanji župal začel preučevati možnosti za vložitev tožbe proti direktorju filmov o Batmanu (Batman begins inThe Dark knight) in distributorski hiši Warner Bross s tezo, da so uporabili ime mesta za fiktivnega junaka brez dovoljenja in da so prevalili krivdo za številne nerešene primere umorov in visok nivo števila samomorov žensk kot psihološki učinek uspeha filma na prebivalce mesta. Do sedaj tožba še ni bila vložena.

STROŠKI:
Namestitev in prehrana zastonj.
Vozovnice za potovanje si plača vsak udeleženec sam, organizatorji pa ob predložitvi vseh vozovnic povrnejo 70% potnih stroškov.

POT:
Letalo iz Brnika preko Carigrada na Batman s Turkish Airlines. Možen je tudi prevoz iz Carigrada do Batmana z avtobusom.

Cena za vse prevoze skupaj ne bo presegla 300 EUR.

ZAVAROVANJE:
Ker je to tujina in izven Evropske unije, priporočamo, da si priskrbite komercialno zavarovanje.

DENARNA ENOTA:
Turška lira - TRY; 1 EUR = 1,92 TRY, 1 TRY = 0,52 EUR


Interesenti so vabljeni, da pošljejo mail na connect@ksok.si s pripisom BATMAN do vključno 30. junija in pripišejo ime, priimek, naslov, rojstni datum, telefonsko številko (če kdo pošilja v tvojem imenu pa tudi mail naslov) in par stavkov o temu, zakaj bi si želel udeležiti tega projekta.

Ravno tako pripiši, če imaš kakšne zdravstvene ali prehrambene posebnosti.

ponedeljek - sreda: 10:00 - 14:00
četrtek - petek: 13:00 - 17:00
sobota: 15:00 - 19:00

NEDELJE in PRAZNIKI ZAPRTO

POLETNI URNIK (1.julij - 31.avgust)
torek in četrtek: 16.00 - 20.00

+ VEČ INFO
INFO TOČKA:
tel 05 66 34 220
gsm 040 566 152
email
info@ksok.si

facebook facebook.com/klubstudentovobcinekoper
youtube youtube.com/ksokvideo


+ VSI KONTAKTI

KOLEDAR dogodkov

E-mail:

FOTO utrinki

  • aktivist
banner