Resorji > Mednarodno sodelovanje > Novosti

AIESEC IŠČE NOVE ČLANE

Si komunikativen, energičen, s svežimi idejami in voljo do dela?
Si želiš postati del mlade, pozitivne ekipe?
Si se kdaj počutil, da imaš veliko znanja in idej, ampak ti manjkajo praktične izkušnje?
Si želiš delovati v mednarodnem okolju in spoznavati nove ljudi?


Največja mednarodna študentsko vodena organizacija AIESEC išče nove člane – motivirane, znanja željne študente, polne pozitivne energije, ki bi del prostega časa namenili razvoju nove enote v Kopru.

Člani se bodo preizkusili na področju ravnanja z ljudmi (kadrovanja), izmenjav, komuniciranja ali financ. AIESEC ti omogoča, da že v času študija naučeno znanje preneseš v prakso ter pridobiš nova znanja in edinstvene izkušnje (vodenje projektov, timsko delo, organiziranje različnih dogodkov, sodelovanje s partnerskimi podjetji …), ki so pri delodajalcih v tem času še kako zaželene.


Kaj sploh je AIESEC?

AIESEC je globalna, nepolitična, neodvisna, izobraževalna ter neprofitna organizacija, vodena s strani študentov in mladih diplomantov.  Je največja mednarodna študentsko vodena organizacija, ki omogoča mladim, da odkrijejo in razvijejo svoj vodstveni potencial za pozitiven učinek na družbo. Njeni člani pa se zanimajo predvsem za svetovno problematiko, vodenje in organizacijo.

V svojih 65. letih delovanja je AIESEC  prisoten v več kot 100 državah in območjih ter na 2400 univerzah, z več kot 100.000 člani. Članom nudijo integrirano razvojno  izkušnjo, sestavljeno iz  priložnosti za vodenje, mednarodnih praks in sodelovanja v globalno učečem se okolju. Letno izvajajo več kot 500 konferenc, preko 5000 delovnih izmenjav v tujino,  preko 22.500 prostovoljnih del, sodelujejo pa z več kot  8000 partnerskimi organizacijami.

Glavna dejavnost organizacije so mednarodne profesionalne prakse, s katerimi želijo študentom in mladim diplomantom že med študijem omogočiti praktični pogled na delo v podjetjih v tujini in pa prostovoljna dela, s poudarkom na delu na projektih, ki imajo pozitiven učinek na razvoj družbe, hkrati pa omogočajo seznanitev z družbenimi globalnimi problemi in odkrivanje rešitev za le-te.Poleg tega pa AIESEC omogoča študentom in mladim diplomantom, da odkrivajo in razvijajo svoj vodstveni potencial ter z delom v sami organizaciji pridobivajo praktična znanja z izbranega delovnega področja.

V Sloveniji so prisotni v Ljubljani, Mariboru ter Kranju, vrata pa odpirajo tudi v Kopru, Novi Gorici in Novem mestu.

Če si želiš delovati v mednarodnem okolju, spoznati nove ljudi in se dobro zabavati, hkrati pa obogatiti svoj življenjepis in postati konkurenčnejši na trgu dela, izkoristi to odlično priložnost in se jim pridruži!

Več informacij na spletni strani: www.aiesec.si, facebook.com/aieseckoper ali pa piši na: monika.kocman@aiesec.net.

Prijavi se na: bit.ly/activate_yourself. Rok prijave: petek, 21. 3. 2014.

ponedeljek - sreda: 10:00 - 14:00
četrtek - petek: 13:00 - 17:00
sobota: 15:00 - 19:00

NEDELJE in PRAZNIKI ZAPRTO

POLETNI URNIK (1.julij - 31.avgust)
torek in četrtek: 16.00 - 20.00

+ VEČ INFO
INFO TOČKA:
tel 05 66 34 220
gsm 040 566 152
email
info@ksok.si

facebook facebook.com/klubstudentovobcinekoper
youtube youtube.com/ksokvideo


+ VSI KONTAKTI

KOLEDAR dogodkov

E-mail:

FOTO utrinki

  • aktivist
banner